Çınar’ın Cezası Seneye!

Teknik Sorumlu Çınar, 29 Ekim Perşembe günü oynanacak olan ligin 6. hafta karşılaşmasında takımının başında yer alabilecek.

Çınar’ın Cezası Seneye!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbekirspor’la oynanan 2. tur karşılaşmasında maçın hakemi tarafından kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Elazığ Karakoçan takımı Teknik Sorumlusu Önder Çınar, takımının kupadan elenmesinin ardından cezasını önümüzdeki sezon tamamlayacak. Teknik Sorumlu Çınar, 29 Ekim Perşembe günü oynanacak olan ligin 6. hafta karşılaşmasında takımının başında yer alabilecek.

Elazığ Karakoçan FK takımımızın teknik sorumlusu Önder Çınar, kupa ve lig statülerinin farklı olmasından dolayı kupada alacağı cezayı önümüzdeki sezon tamamlayacak. Elazığ Karakoçan takımımızın Diyarbekirspor’a mağlup olarak 2. Turda elendiği karşılaşma esnasında maçın hakeminden önce iftar, ardından da 2. İhtardan kırmızı kart görerek ihraç olan teknik sorumlu Önder Çınar’ın cezası lig statüsünde uygulanmayacak.

 Konuyla ilgili TFF ‘nin hukuk müşavirliği biriminden gönderilen yazıda; “futbol disiplin talimatının 94/7. Maddesi uyarınca ihraç edildiği müsabakayı takip eden aynı kategorideki bir sonraki kupa müsabakasında soyunma odasına ve yedek kulübesine girmemek sureti ile infaz edilmiş olacaktır” açıklama yapıldı. Bu açıklamayla birlikte Ziraat Türkiye kupası 2. Turunda elenen Elazığ Karakoçan FK takımımızda teknik sorumlu Önder Çınar, aynı kategorideki bir sonraki maçta soyunma odası ve yedek kulübesine girmeme cezasını yeni sezonda Ziraat Türkiye kupası ilk maçında tamamlayacak. Önder Çınar, 29 Ekim Mersin’de oynanacak olan İçel İdman Yurdu maçında yedek kulübesinde yer alabilecek.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER