Periler Vali Yırık’ı Ziyaret Etti

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı, Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ı ziyaret etti.

Periler Vali Yırık’ı Ziyaret Etti

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Av. Ahmet Doğuş Cantürk, Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Çiftçi, teknik heyet ve sporcular, Çankaya Üniversitesi maçı öncesi Elazığ Valisi Erkaya Yırık ile bir araya geldiler. Vali Yırık, eşi Ayşe Yırık Hanımefendi ile birlikte heyeti kabul etti.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette kısa bir konuşma yapan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken takıma olan desteklerinden söz etti. Vali Yırık, Elazığ’dan bir takımın süper ligde ve Avrupa’da basketbol oynamasının kendileri için gurur verici olduğunu ifade ederken takım için başarılar diledi.

“ŞEHRİMİZE OLAN İNANCIM TAM”

Başkan Mustafa Alpay ise: “Ben ve bütün sporcularımız Sayın Valimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sezon hem süper ligde hem de Avrupa’da mücadele vereceğiz. Çok güçlü bir kadromuz var. Sporcularımız, hazırlık maçlarında iyi mücadele etti. Çankaya Üniversitesi ile ilk maçımızı oynayacağız. Heyecanlıyız. Bu sezonun başarılı geçeceğine inanıyorum. Kızlarımıza ve şehrimize olan inancım tam ”dedi.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER