Başkan Şerifoğulları, Karakoçan, Palu ve Kovancılar İlçelerini ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bayram ziyaretleri kapsamında Karakoçan, Palu ve Kovancılar İlçelerini gezdi, ilçe sakinleriyle bayramlaştı.

Başkan Şerifoğulları, Karakoçan, Palu ve Kovancılar İlçelerini ziyaret etti

Başkan Şerifoğulları bayram ziyaretleri kapsamında Karakoçan, Palu Ve Kovancılar İlçelerini gezdi, ilçe sakinleriyle bayramlaştı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bayram ziyaretleri kapsamında Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Ejder Açıkkapı ve Mücahit Yanılmaz da eşlik ettiler.

Ziyaretlerine Karakoçan ilçesiyle başlayan Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Daha sonra Kovancılar’a geçen Başkan Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Ejder Açıkkapı ve Mücahit Yanılmaz ile birlikte AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinin son ayağında ise Palu’yu ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, Elazığ’ın bütün ilçelerini sık sık gezdiklerini ve Elazığ’ın bütününe hizmet götürmeyi amaçladıklarını kaydetti. Birçok noktada ilçe belediyeleriyle birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Vatandaşlarımızın beklentileri, talepleri ve fikirleri bizler için çok kıymetli, bizler şehrimizi bir bütün olarak ele alıyor ve hizmetlerimizi bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz.” açıklamalarında bulundu.

14 Mayıs seçimlerine ilişkin de önemli açıklamalarda bulunan Başkan Şerifoğulları, “Elazığ 21 yıldır eser ve hizmet siyasetinin yanında durarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve bağlılığını göstermiştir. Bütün seçimlerde demokratik hakkını kullanarak AK Partiyi birinci parti yapmıştır. 14 Mayıs’ta yapacağımız seçim, ülkemiz ve demokrasimiz adına önemli bir sürecin başlangıcı olacak. Elazığ bu kritik seçimde de inşallah üzerine düşen sorumluluğun gereğini yapacak ve Türkiye Yüzyılına Emin adımlarla ilerleyecektir.”dedi.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER