CENGİZ ÖZKAN, ELAZIĞ’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Türk Halk Müziği sanatçısı, bağlama üstadı Cengiz Özkan, muhteşem bir konserle Elazığlılarla buluştu.

CENGİZ ÖZKAN, ELAZIĞ’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Elazığ Belediyesi Ramazan etkinlikleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Etkinliklerin 4. gününde Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Cengiz Özkan, Elazığlılarla buluştu. Konseri Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de izledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda usta sanatçı birbirinden güzel eserlerini seslendirirken, dinleyiciler gece boyunca sanatçıya eşlik ettiler.

Program sonunda konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir kez daha konukların Ramazan ayını tebrik ederek, Ramazan ayı ile birlikte hizmete açtıkları Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliklere vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu mutluluğu ifade etti. Elazığ’ın bugününe ve geleceğine yönelik önemli yatırımları bir bir şehre kazandırdıklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları, Elazığ için çalışmaya ve yarınlarına güç katmaya devam edeceklerini kaydetti.

Program, Başkan Şerifoğulları tarafından usta sanatçı Cengiz Özkan’a plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.

ŞAİR VE YAZAR NURULLAH GENÇ ELAZIĞ’DA

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, bu akşam (6 Nisan) saat 21.30’da Şair-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç konuk olacak.

7 NİSAN’DA HALİS AYDEMİR KONUK OLACAK

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine, 7 Nisan Perşembe günü Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir söyleşi programıyla konuk olacak.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER