Deva Partisi Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

Deva Partisi Merkez ilçe 1. Olağan Kongresi gerçekleşti. Tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa Av. Mehmet Kangal seçildi.

Deva Partisi Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

KANGAL: ÇÖZÜME ODAKLANMIŞ BİR SİYASİ ÇİZGİDE İLERLEMEKTİR

Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Mehmet Kangal, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Bir umut hareketi olarak Türk siyasi arenasına çıkan partimiz tarihsel bir sorumlulukla ülkemizi her alanda inşa taahhütlünde bulunmuştur. Bu öyle bir inşa sürecidir ki en temel insan haklarından olan düşünce özgürlüğüne vurulan zincirlerin kırılmasıdır. Geleceğimizin ve beraberliğimizin teminatı olan ancak özü unutulmuş sadece dillerde yer alan demokrasimizin yeniden canlandırılmasıdır. Burada benim ve tüm ekibimin yegane amacı demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkelerinden taviz vermeden yıkıcı siyasi üslup kullanmadan çözüme odaklanmış bir siyasi çizgide ilerlemektir” ifadelerini kullandı.
DAĞHAN: MAHALLELERDE KİMSESİZ BİR ŞEHİR GÖRÜNTÜSÜ VERMEKTEDİ

Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan ise, “Son zamanlarda Elazığ maalesef çevre illere göre kıyaslandığı zaman ve devlet bütçesinden kendisine aktarılan yatırımların azlığından, son 10 yıl içerisinde maalesef insanlarımızda bir sahipsizlik algısı oluşmuştur. Kimsesizlik algısı oluşmuştur. Elazığ şimdi genel başkan yardımcım ile sokaklarda gezme fırsatı bulduk. Harabe binalar adeta İdlib’i andıran görüntüler, aylarca yıkılmayı bekleyen, boşaltılmış mahallelerde kimsesiz bir şehir görüntüsü vermektedir” şeklinde konuştu.

ÇANAKÇI: TÜRKİYE BUNLARI HAK ETMİYOR

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, “Türkiye her alanda hem dünyanın gerisinde hem de geçmişte kendisinin ortaya koyduğu performansa göre ciddi anlamda geriye gitmektedir. Son 10 yılda en iyi performans gösterdiğimiz döneme göre demokrasi endeksindeki puanımız yüzde 29 özgürlük endeksindeki puanımız yüzde 42 oranında gerilemiştir. Dünya genelinde 128 ülke içerisinde yönetimde şeffaflıkta 97’nci temel haklarda ise 123’ncü sıradayız. Basın özgürlüğünde 180 ülke içerisinde 154’ncü sırada yer alıyoruz. Türkiye bunları hak etmiyor” diye ifade etti.
DEVA PARTİSİ MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE;

Mehmet Kangal, Ali Aygören, Mehmet Ali Alataş, Nurgün Zorlu, Mehmet Karakoç, Burak Çebeloğlu, Kürşat Gündoğan, Recep Albayrak, Enes Yelman, Ali Aslan Emre, Serkan Celayir, Ozan Yazıcı, Mehmet Tuncer, Erşan Şahin, Tuncay Bektaş, Soyer Orhan, Güçlü Doğan, Nihal Çetinkaya, Ahmet Kemerli, Özkan Albağa.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER