Dilek ve Petek Sitesindeki Konutlar Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

Başkan Şerifoğulları'ndan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a Ziyaret

Dilek ve Petek Sitesindeki Konutlar Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem sonrası TOKİ tarafından ilimizde yapımına başlanan konut çalışmalarına ilişkin bilgi almak ve istişarelerde bulunmak üzere TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret etti. AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’ta Başkan Şerifoğulları’na eşlik etti.

DİLEK VE PETEK SİTELERİNDE CUMARTESİ EV TESLİMİNE BAŞLANACAK

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Şerifoğulları, olumlu gelişmelerin yer aldığı toplantıya ilişkin şu ifadelerde bulundu:

“24 Ocak tarihinde yaşadığımız depremin yaralarını sarmak için yetkililerle daima istişare halindeyiz. İlimiz Milletvekili Sayın Metin Bulut ile TOKİ Başkanımızı ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgi aldık. Bu kapsamda TOKİ tarafından yapımı tamamlanan Dilek ve Petek sitelerinde Cumartesi gününden itibaren ev teslimatlarına başlanacak. Bizde Elazığ Belediyesi olarak site çevresinde bir dizi alt-üst yapı, asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız.

YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Yapılan program dâhilinde yıl sonuna kadar ulaşım ve çevre düzenleme çalışmalarımızı tamamlayıp hizmete hazır duruma getireceğiz.

KIZILAY MAHALLESİ KONUT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ayrıca Kızılay Mahallesi içerisinde gerçekleştirilecek 150 konutluk projenin yapım çalışmaları da başladı. Zemin+üç kat olarak projelendirilmiş 150 adet konut, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar neticesinde vatandaşlarımıza teslim edilecek. Aynı şekilde Kızılay Mahallemizde de belediye olarak üzerimize düşen her türlü çevre düzenleme ve ulaşım çalışmalarını gerçekleştirerek hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER