Göktaş Canlı Yayın Konuğu Oldu

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, TV NET kanalında Esra Esen Atayeter'in sunduğu "Kampüs Yolunda" programının canlı yayın konuğu oldu.

Göktaş Canlı Yayın Konuğu Oldu

Fırat Üniversitesi’ndeki eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili çeşitli bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Göktaş, 2021 yılında üniversite tercihi yapacak öğrenciler için tavsiyelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ‘’Üniversite olarak Akademik kadrolarımız son derece zengin. Bütün alanlarda yetişmiş hocalarımız var. Bizim fakültelerimizin hemen hemen hepsi akredite olmuş fakülteler. Örneğin Veteriner Fakültemiz hem ulusal hem de uluslararası akreditasyona sahip bir fakülte. Tıp Fakültemiz yine akredite olmuş bir fakültedir’’ dedi.

Programda Prof. Dr. Göktaş, İpek Yolu Gençlik Merkezi ve Elazığ ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

“Öğrencilerimiz Birçok Alanda Kendilerini Yetiştirebilme Fırsatı Bulabiliyor”

 İpek Yolu Gençlik Merkezi ile ilgili olarak da değerlendirmelerde  bulunan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ‘’İpek yolu gençlik merkezi bu sene yapılan bir merkez o merkezin içerisinde öğrencilerimiz birçok alanda kendilerini yetiştirebilme fırsatı bulabiliyor. Mesela dene-yap atölyeleri var onun dışında robotik atölyeleri var, yazılım atölyeleri var orada 250 kişilik barınma merkezleri var. Yine tarım ve gıdayla ilgili çeşitli uygulama alanları var. Üniversitemizin içerisinde yapılan bir kompleks dolayısıyla bizim öğrencilerimizin kullanımına açık bir merkez. Biz zaten öğrencilerimizi İpek Yolu Gençlik Merkeziyle ortak projelerde yapıyoruz. Bu projelerin çoğunda bizim öğrencilerimiz kendilerine de bir çalışma ortamı da bulabiliyor. Elazığ şehrimiz Harput’un devamı ovada kurulan bir şehir. Elazığ’ın bir tarafında Hazar Gölü bir tarafında Keban Baraj gölü bir tarafında da Karakaya baraj gölü var. Bir yarım ada gibi bir şehrimiz yani öğrencilerimiz bir kere doğudaki bir şehir gibi düşünmesinler. Elazığ hakikaten insanlarıyla, doğasıyla gerçekten yaşanabilecek bir şehir’’ ifadelerini kullandı.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER