Milletvekili Adayı Öz: Kılıçdaroğlu'nun Hayatında Tek Bir Başarı Yok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Öz: Kılıçdaroğlu'nun Hayatında Tek Bir Başarı Yok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
Milletvekili Adayı Öz, seçim çalışmaları kapsamında Sivrice ve Maden ilçeleri, Gezin Beldesi ve Elazığ Merkez Sürsürü Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Sivrice ve Maden ilçelerinde esnafları ziyaret eden Öz, parti teşkilatlarını da ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı, seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili Adayı Öz, ilçe ve beldeki temaslarının ardından Elazığ merkez Sürsürü Mahallesine gelerek esnafları ziyaret etti, vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinledi.
Mahallede düzenlenen toplantıda vatandaşlara seslenen AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. 
Kılıçdaroğlu’nun hayatında tek bir başarısının olmadığını belirten Öz, şöyle konuştu: “CHP Genel Başkanının, Cumhurbaşkanı adayının hayatı boyunca tek başarısını söyler misiniz? SSK’da görev almış, batırmış. Bir şekilde Tunceli’de vekili olmuş, kasetle birilerinin oraya oturtmasıyla genel başkan olmuş. Şuan da yine o birilerinin talimatıyla Cumhurbaşkanı adayı.  Herkese bir altın veriyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin kasasını boşaltıyor. Ve bunu sanki çok büyük bir işmiş gibi söylüyor. Diğeri diyor ki ‘traktör dağıtacağız.’ Soruyorlar, diyorlar ki ‘belli belediyelerde kazandınız, niye traktör dağıtıyorsunuz?’ Diyor ki kardeşim ‘traktör dağıtacağız dedik diye traktör mü dağıtacağız. Bu bizim için o dakika söylenmiş siyasi bir söylem.’ Şunu da unutmamak lazım; Bu ülke 21 yılda çok büyük kazanımlar elde etti. 21 yılın en az 17-18 yılı bolluk bereket ve refah düzeyi yüksek şekilde sürdürdü. Kabul edelim bir pandemi süreci oldu, pandemiden önce darbe oldu. Pandemiden sonra Elazığ depremi, sonra dünyada ekonomik kriz. Yüzyılın afeti diye bir afet geçirdik. Türkiye’nin dörtte biri yıkık, dökük. Millet enkazın altındayken daha üçüncü gün dedi ki ‘seçim yapalım.’ Bunların bakış açısı bu. Elazığ’da deprem oldu, bütün Türkiye Elazığ’a geldi, herkes enkazların başında kendince bir şeyler yapmaya çalıştı. İmamoğlu geldi, enkaz sahibine sarıldı, kalktı gitti Erzurum’da kayağa. Bu adamların bizim değerlerimizle hiçbir alakası yok. Bizim hayata bakış açımızla, bizim durduğumuz yerle bu adamların durduğu hiçbir ortak nokta yok.”

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER