RAİF ÇİÇEK’TEN AHMET TEVFİK OZAN İÇİN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Ahmet Tevfik Ozan’ın vefatı üzerine yazılı bir açıklama yapan MHP MYK Eski Üyesi ve MHP Elazığ İl Eski Başkanı Raif Çiçek, duyduğu üzüntüyü ifade ederek baş sağlığı dileklerinde bulundu.

RAİF ÇİÇEK’TEN AHMET TEVFİK OZAN İÇİN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Eski Üyesi ve MHP Elazığ İl Eski Başkanı Raif Çiçek, yazılı bir açıklama yaparak Dr. Ahmet Tevfik Ozan’ın vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Açıklamasında, merhum Ozan ile birlikte geçtiğimiz günlerde ebediyete intikal eden ülkücü hareketin önemli isimleri Nurettin Gezer, Rıfat Kaya, Yaşar Kaymaz ve Abdurrahman Daş’ı da yâd eden Raif Çiçek, Ahmet Tevfik Ozan’ı “Karakter, şahsiyet, kişilik, ahlak abidesi, güzel insan” olarak nitelendirdi.
Bugünkü gençlere örnek olması amacıyla Ahmet Tevfik Ozan ile ilgili bir anısını paylaşan Çiçek, 1976 yılında Elazığ kapalı Cezaevi’nden 16 arkadaşı ile birlikte CHP tarafından Hakkari Cezaevi’ne sürgüne gönderildiklerini ve o tarihte Ankara Kapalı Cezaevi’nde yatan Ahmet Tevfik Ozan ve diğer siyasi arkadaşlarının Bülent Ecevit ve Adalet Bakanı Mehmet Can’a telgraf çektiklerini belirtti.
Ahmet Tevfik Ozan’ın telgrafta; “Arkadaşlarımızın haksız ve maksatlı bir şekilde sürgüne göndermeniz, adaletle ve hukukla bağdaşmamaktadır. Arkadaşlarımızın can güvenliği sağlanmalıdır. Eğer Arkadaşlarımız bir zarar gördüğü takdirde bunu size ve bu sürgüne sebep olanlara fazlasıyla bedelini ödeteceğimizi bilmenizi isteriz” ifadelerini kullandığını ifade eden Raif Çiçek, Ecevit’in bu durum karşısında dava açmadığını fakat Adalet Bakanı Mehmet Can’ın açtığı dava sonucunda arkadaşlarının ceza aldıklarını kaydetti.
Açıklamasında son olarak tüm Elazığlılara sağlık, sıhhat, huzur, refah ve saadet içinde, rızasına uygun hayırlı uzun ömürler yaşamalarını dileyen Raif Çiçek, “Son nefeste Kamil iman ile ölmesini niyaz eder. Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER