ŞARTNAMEDE İZABE TESİSİ ŞARTI YİNE YOK

Maden İlçesi’nde bulunan rezervlerin ihalesi 21 Nisan tarihinde yapılacağı açıklandı.

ŞARTNAMEDE İZABE TESİSİ ŞARTI YİNE YOK

Daha önce ertelenen Elazığ’ın Maden İlçesi’nde bulunan maden rezervlerinin ihale tarihi 21 Nisan olarak açıklandı. İhale için açıklanan şartnamede ise izabe şartının olmadığı görüldü.

Elazığ’ın Maden İlçesi’nde maden rezervleri bulunmuş ve ihalesi 4 Nisan tarihinde gerçekleştirilecekti. MTA tarafından rezervlerin bulunmasının ardından Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Elazığ Girişim Grubu kurularak madenlerin ihale tarihinin ertelenmesi için girişimlerde bulunulmuştu. Elazığ Girişim Grubu’nun itirazları neticesinde maden sahalarının ihalesi ileri tarihe ertelenmişti. Ertelenen ve Maden İlçesi’nde bulunan maden rezervlerinin ihale tarihi belli oldu.

İHALE 21 NİSAN’DA YAPILACAK

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Maden İlçesi’nde bulunan rezervlerin ihalesi 21 Nisan tarihinde yapılacağı açıklandı.

Yapılan açıklamada, “Elazığ-Adıyaman illeri dahilinde bulunan ER:3419460 sayılı 232. grupta ihale edilmek üzere 09.02.2022 tarih 31745 sayılı Resmi Gazete'de ilan edilen ve ihalesi ertelenen sahanın ihalesi 21.04.2022 tarihinde yapılacaktır. İlgililere duyurulur” denildi.

Maden rezervlerinin ihalesi için çıkarılan ihale şartnamesinde izabe tesisi şartı ise yine bırakılmadı.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER