Şeyda Karaca'dan eğitim öğretim yılı mesajı!

Şeyda Karaca Güzellik Akademi Kurucusu Şeyda Karaca, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Şeyda Karaca'dan eğitim öğretim yılı mesajı!

Şeyda  Karaca Güzellik  Akademi Kurucusu  Şeyda Karaca, mesajında: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz.

İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Eğitim sorunlarını çözen toplumlar her alanda gelişen toplumlar olmuştur. Ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında yer alması yolunda hedefimiz; eğitim ve öğretimde kaliteyi artırmak olmalıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten yer okuldur. Yaşam boyu devam eden önemli bir süreç olan eğitim; bir milleti özgür, bağımsız ve sosyal toplum halinde yaşatır.
Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2021, 22:27

Elazığ Medya

YORUM EKLE
YORUMLAR
Figen Çelik
Figen Çelik - 3 yıl Önce

Şeyda hocamızın bu güzel dileklerini katılıyor teşekkür ediyoruz. Baş Öğretmenimiz Atatürk olmak üzere tüm öğretmen ,öğrencilere başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER