Yeniden Refah Partisi’nden Genç Sivanlılar Derneğine Ziyaret

Yeniden Refah Partisi’nden ziyaret Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhan Karakuş, Elazığ Genç Sivanlılar Derneğini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi’nden Genç Sivanlılar Derneğine Ziyaret

SARIKAYA: 7 AYLIK BİR DERNEĞİZ

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Muzaffer Sarıkaya ve partilileri dernek binasında ağırlayan Elazığ Genç Sivanlılar Derneği Başkanı Muzaffer Sarıkaya, “Derneğimiz yeni kuruldu. 7 aylık bir derneğiz. Bizim burada 3 bin tane ailemiz var. Biz daha öncede belirttiğim gibi biz yardımlaşma derneğiyiz. İnsanlara yardımcı olmak amacıyla kurulmuş bir dernek. Biz bölge olarak buradayız” ifadelerini kullandı.

KARAKUŞ: GEREKLİ OLAN SİYASİ ÇALIŞMALARIMIZI YAPIYORUZ

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhan Karakuş, “Bizle Yeniden Refah Partisi olarak çıkmış olduğumuz bu yolda tepeden taban siyaseti değil, tavan siyasetini güdüyoruz. Tabiri caizse Elazığ’ımızda gitmedik ilçe, gitmedik köy, gitmedik mahalle bırakmayarak; dernek, STK vakıflarını da bu çerçeve içerisine alarak gerekli olan siyasi çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugünde bunlardan bir tanesini merkezimizde Genç Sivanlılar Derneği’ne gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

KARAKUŞ: 200 BİNİN ÜZERİNDE ÜYESİ BULUNAN BİR PARTİYİZ

Başkan Karakuş, “Kısa bir sürede saha siyaseti yaparak, sokak siyaseti yaparak 2 yılda başarılması zor olan şeyleri başardık. Nedir bunlar? Birincisi; birinci olağan kongremizde yaklaşık 1 yılımız dolmadan yapmış olduğumuz Ankara’daki olağan büyük kongremiz. Emniyet’in vermiş olduğu verilere göre 44 bin 700 katılımcının gerçekleştiği bir kongre yaptık. Yine ikinci yılımızın dolmuş olduğu şu günlerde yargıtayın resmi sayfasında görünen üye sayımız şu an 110 bini geçmiş vaziyette ve elimizdeki üyelik formlarını da girdiğimiz taktirde şu an 200 binin üzerinde üyesi bulunan bir partiyiz” dedi.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER