ASFK ile Kastamonu İstiklal arasında Medya Sponsorluğu anlaşması imzalandı

ASFK ile Kastamonu İstiklal arasında Medya Sponsorluğu anlaşması imzalandı

ASFK ile Kastamonu İstiklal arasında Medya Sponsorluğu anlaşması imzalandı

Kastamonu İstiklal Gazetesi ve kastamonuistiklal.com, Kastamonu haberlerinin nabzını tutan önemli bir medya kuruluşu olarak Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile bir sponsorluk anlaşmasına vardı.

Kastamonu İstiklal Gazetesi ile Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu arasında 2023-2024 Mahalli Ligler öncesi stratejik bir medya iş birliği ve sponsorluk anlaşması imzalandı.

Bu anlaşma, Kastamonu'da spor camiasının güçlenmesine büyük katkı sağlayacak. Futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında geçerli olan bu önemli anlaşma, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı AdemKeloğlu, GMG Kastamonu adına İmtiyaz Sahibi İrfan Salcı ve Kastamonu İstiklal Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erkan Yılmaz tarafından imzalandı.

Sporseverler sezon boyunca gerçekleştirilecek mahalli lig etkinliklerinin maç programları, canlı skorları, sonuçları ve ayrıntılı analizleri Kastamonu İstiklal Gazetesi ve kastamonuistiklal.com aracılığıyla takip edilebilecek.

Ayrıca, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenecek toplantılar, müsabakalar ve ödül törenleri gibi önemli etkinliklerde Kastamonu İstiklal Gazetesi "Medya Sponsoru" olarak özel bir konuma sahip olacak.

Kastamonu İstiklal Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Salcı, bu işbirliğiyle Kastamonu'da amatör spor branşlarına olan ilginin artmasını amaçladıklarını belirtti. Aynı zamanda, sporcularla kamuoyu arasında bir köprü kurarak, yerel spora destek olma misyonunu üstlendiklerini ifade etti.

Kastamonu haberlerini Kastamonu İstiklal Gazetesi'nden takip eden spor tutkunları artık Kastamonu'da ki bütün spor müsabakalarını, güncel haberleri ve canlı skorları da Kastamonu İstiklal Gazetesi ve kastamonuistiklal.com aracılığıyla takip edebilecek.

Elazığ Medya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER